top of page

A qui va destinada la web?

Aquesta web va destinada a totes les persones interessades en preparar-se per a la següent convocatòria d'oposicions de Tècnic Especialista en Educació Infantil (TEEI) de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes estan plantejades per treballar a escoles públiques de Catalunya, donant suport a les mestres de P3 (dins el temari a estudiar, ja s'especifiquen les funcions).

Què ens va motivar a iniciar aquest projecte?

El principal motiu pel qual vam decidir "treballar en equip" en aquest projecte i tirar-lo endavant va ser; el fet que ens sentíem massa "perdudes" a l'ora que vam inscriure'ns per presentar-nos en la passada convocatòria (primera vegada que es feien), l'any 2020.

També ens va sorgir la necessitat de compartir amb altres persones que es trobaven en la mateixa situació que nosaltres, per tal de resoldre dubtes que anàvem tenint o donant-nos suport moral entre tots. 

Qui trobaràs darrere la pantalla?

foto de perfil_edited_edited.jpg

Nascuda a Barcelona el 1990, essent: monitora de lleure, vetlladora, Tècnica Especialista en Educació Infantil i Mestra d'Educació Infantil i de Pedagogía Terapèutica (Educació Especial).

També realitzant cursos relacionats en: educació emocional, el joc, massatge infantil, matemàtiques innovadores i sobretot en educació especial ( TEA, Sindrome de Down, Dislèxia, Discalculia, TDAH i Altes Capacitats), així com en Competències Digitals / Noves Tecnologies.   

e treballat com a monitora en diferents casals, ludoteques i escoles. Tambe com a TEEI donant suport a llars d'infants privades i a Escoles Bressol Municipals (per l'Ajuntament).

Recentment e aafat rodate com a mestra

bottom of page