top of page
estrelles Educàlia.png

Estan preparant per a la nova convocatòria 3 llibres, destinats a: part general, part específica i casos pràctics. 

Em vaig posar en contacte amb ells i em van avisar de diversos aspectes:

  1. A causa d'avisar-los dels errors als llibres de la meva convocatòria, em van avançar que han deixat de treballar amb la persona que escrivia el llibre que contenia errors i treballaran amb una altra persona. 

  2. A la meva convocatòria no hi havia llibre de cas pràctic de TEEI, només de mestre (per error el vaig comprar) i s'han plantejat crear-lo per aquesta nova convocatòria. 

  3. Quan treguin els llibres a la venda, us avisaré i a més tindreu un 10% de descompte, que us facilitaré el procediment a seguir per anar de part meva quan arribi el moment. A més, em van comentar el funcionament: durant 2 anys tens les actualitzacions (legislació, errors corregits, exemples nous, millores...)

Per últim, i no per això menys important, comentar-vos que per les xarxes socials algunes persones intenten aprofitar per  recuperar part de la inversió venent els llibres, però vigileu, ja que us estan venent la versió amb errors. Així que la meva recomanació és que us espereu que treguin la nova versió, aprofitant l'oportunitat per anar de part meva, adquirint un 10% de descompte i que arribi a casa abans el material adquirit. 

bottom of page