top of page

Tenint en compte la primera i última convocatòria, només van comptar les titulacions acadèmiques rellevants per al lloc de treball. A continuació adjunto una taula on indico quants punts val cada formació:

.

títols retallat.png

A més, encara que a la convocatòria no s' especifiqui gaire bé, compta la formació (cursos homologats). No indica quan valdrà ni a partir de quantes hores es contemplaran.
Jo el que et recomano es fer cursos de 100 hores (o mínim de 40), d'aspectes que et siguin interessants, aplicables a l'aula on treballaràs.
Cal tenir en compte l'ORDRE ENS/248/2012, de 20 d'agost, que indica el següent: "El nombre d'hores computables per setmana a les activitats no presencials i semipresencials no podrà ser superior a 10. S'establiran tasques distribuïdes de forma periòdica en el temps, sota la supervisió de la persona formadora, que seran lliurades mitjançant una plataforma de treball en línia".

Dels cursos homologats online conec: Prisma, Somdocents, Rosa Sensat i Cenhomologados (de la UNIR). Aquest últim és el més barat que he trobat i hi ha diversos aspectes que m'agraden: 

1. Cada dos per tres surten ofertes per estalviar diners si compres alguns cursos.

2. Tenen en compte la normativa al respecte, la qual indica un temps determinat per a realitzar els cursos, per esperar-te entre un curs i l'altre, etc. enviant un correu quan pots fer el següent curs i envia'n-te el diploma quan toca.

3. En menys d'un dia, en el cas que així ho decideixis, és possible fer tot el curs (respondre a tots els tests amb un 10 com a nota a cada un), amb respostes il·limitades i amb facilitats per arribar al 10.

 

També va puntuar el nivell C2 de català per a la plaça OP17, que puntuava 3,5 punts (per a les places PESCO no puntuava). Cal recordar que el C2 de valencià està acceptat com un C2 de català.

Tenint en compte que l'examen per accés lliure al C2 de català es realitza una vegada a l'any a finals d'abril amb notes a inicis de setembre, estaria molt just esperar a l'any vinent, de tal manera que et recomano preparar-te el C2 de valencià: tant l'examen com els resultats es fan abans, i no canvia gaire, només unes poques paraules a memoritzar.

El dia 29 de maig es fa una sessió informativa per Zoom sense compromís per explicar el funcionament a SAI FORMACIÓ, on m'he preparat el C2 de català amb molt bones sensacions i ho impartirà la mateixa professora seguint la metodologia emprada amb anterioritat.

Contacta amb mi si vols accedir en directe, ja que el mateix dia et passaré l'ID i contrasenya i t'explicaré les normes. 

Si no la pots veure en directe, uns dies després quedarà penjada a la plataforma amb accés lliure per tal de veure-la i decidir si t'interessa. Si és així, escriu-me i t'explico els passos per fer la compra i aplicar un 10% de descompte a la mateixa.

bottom of page