top of page

Tenint en compte la primera i última convocatòria, només van comptar les titulacions acadèmiques rellevants per al lloc de treball. A continuació adjunto una taula on indico quants punts val cada formació:

títols retallat.png

A més, encara que a la convocatòria no s'especifiqui gaire bé, compta la formació (cursos homologats). No indica quan valdrà ni a partir de quantes hores es contemplaran.
Jo el que et recomano és fer cursos de 100 hores (o mínim de 40), d'aspectes que et siguin interessants, aplicables a l'aula on treballaràs.
Cal tenir en compte l'ORDRE ENS/248/2012, de 20 d'agost, que indica el següent: "El nombre d'hores computables per setmana a les activitats no presencials i semipresencials no podrà ser superior a 10. S'establiran tasques distribuïdes de forma periòdica en el temps, sota la supervisió de la persona formadora, que seran lliurades mitjançant una plataforma de treball en línia".

Dels cursos homologats en línia conec: Prisma, Doqua, Rosa Sensat, Desig d'aprendre, Cenhomologados (de la UNIR) i Somdocents.

 

També va puntuar el nivell C2 de català per a la plaça OP17, que puntuava 3,5 punts (per a les places PESCO no puntuava). Cal recordar que el C2 de valencià està acceptat com un C2 de català.

Tenint en compte que l'examen per accés lliure al C2 de català es realitza una vegada a l'any a finals d'abril amb notes a inicis de setembre, estaria molt just esperar a l'any vinent, de tal manera que et recomano preparar-te el C2 de valencià: tant l'examen com els resultats es fan abans, i no canvia gaire, només unes poques paraules a memoritzar.

El dijous 1 de juny de 18 a 19 h se celebrarà una sessió informativa per Zoom sense compromís per explicar el funcionament a SAI FORMACIÓ, on em vaig preparar el C2 de català amb molt bones sensacions i ho impartirà la mateixa professora seguint la metodologia emprada amb anterioritat: una formació a distància amb accés 24 hores al dia, set dies a la setmana a la plataforma del centre SAI FORMACIÓ, on poder veure les classes gravades, descarregar-te el temari i el llibre d'exercicis amb solucionari i un Classroom per a l'entrega de redaccions quinzenals que et seran retornades juntament amb la correcció corresponent. Inclourà classes de dubtes grupals setmanals, així com tutories per preparar la part oral de l'examen o resoldre dubtes de manera personalitzada.

La sessió informativa es va celebrar el dijous 01 de juny, en uns dies la trobareu disponible a la pàgina del curs amb accés lliure per tal de veure-la i decidir si t'interessa.

 

La formació té un preu des de la pàgina web de 290 €, però aplicant el cupó Alba10 durant el procés de compra et quedarà per 261 € i si no aproves l'examen a la primera, pots repetir el següent curs sense tornar a pagar-lo. Per tal de fer la compra, primerament cal enregistrar-te a la web, clicar sobre l'enllaç que rebràs al correu electrònic i seguir els passos que es demanen. Un cop tinguis el perfil, accedeixes a Cursos, selecciones la formació corresponent i indiques Afegeix a cistella > afegeixes el cupó Alba10 i acabes de fer la compra. Quan el Nando veu el pagament, t'afegeix a un grup de WhatsApp on rebràs setmanalment l'ID i contrasenya per connectar-te per Zoom a les classes en directe amb la Tània. 

A continuació t'indico les dades més importants a tenir en comptes respecte a l'examen, tot i que arribat el moment la Tània t'informarà:

- La sol·licitud de torn de matrícula de l'examen (es paga a part del curs) es podrà fer des de les 10 hores del dia 6 de juliol fins a les 10 hores del dia 10 de juliol de 2023 o fins a esgotar els torns.

 

- El dissabte 14 d'octubre de 2023 es realitzaran les proves escrites de tots els nivells i l'oral es realitzarà els dies 21 d’octubre, 28 d’octubre i 4 de novembre de 2023, segons la localitat i nivell.

- Les localitats on es realitzaran les proves del C2 de valencià seran: Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Borriana, Buñol, Castelló de la Plana, Dénia, Elda, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Orihuela, Paterna, Sagunt, Segorbe, Sueca, Torrent, València, la Vall d’Uixó, Villena, Vinaròs, Xàtiva.

Has trobat aquesta informació un cop començat el curs? No pateixis, ja que pots recuperar el ritme entregant la feina fora de termini i visualitzant el material, sessions de dubtes, etc. o demanant una tutoria personalitzada, de fet jo vaig començar més tard a estudiar i l'examen em va anar força bé (la Tània em va ajudar molt durant el procés de preparació amb el poc temps que em quedava).
 

Qualsevol dubte que et sorgeixi Contacta amb mi i miro d'ajudar-te.

bottom of page