top of page

A continuació trobaràs tots els espais de la web o accés directe a recursos externs pensats per comunicar-nos, amb una petita explicació de cada un d'ells:

  • Blog: amb entrevistes d'interès, novetats del procés de les oposicions, pas a pas en moments com la inscripció de les opos  o altres situacions complexes, experiències relacionades amb plaça PESCO (gent que porta molts anys treballant de TEEI a alguna escola de la Generalitat) entre altres.

  • Edmodo: una xarxa social estil Facebook, segur i privat, pe'l sector educatiu. He creat "classes" com si fossin grups específics (per anècdotes divertides, per quedar per estudiar, fer treballs junts, només pels temes específics, pel procés de les oposicions...) i dins de les assignatures puc: crear grups, afegir material, deures, vídeos, etc. He fet un apartat a la web amb tutorials i explicacions. 

  • Fòrum opositor: un espai on presentar-te, fer preguntes, respondre a aquelles que vulguis, debatre, estar al corrent de les novetats... tot organitzat i fàcil de trobar.

  • Companys/es: aquí podreu trobar a algun company/a dels que hagin participat en el fòrum per si us voleu conèixer, estudiar junts/es o el que creieu oportú.

  • Contacta amb mi: un espai en el qual poder contactar amb mi per a qualsevol dubte, suggeriment, proposta... a través d'un formulari.

bottom of page