top of page

Demà, prova de català!

Aquesta publicació està especialment dedicada a les persones que demà (dissabte, 05 de març del 2022) fan l'examen de català a causa de no estar a la llista d'exclosos.

Per la part que em toca, vull animar a aquestes 31 persones a donar el màxim de si mateixes, amb la motivació que compti l'examen que han fet de les oposicions.


Dades importants a tenir en compte:


  • A quina hora es fa l'examen? La convocatòria és a les 8:30 h; tot i que et recomano anar amb temps i repassar, aparcant no més tard de les 8 del matí, per tal de no anar estressada i repassar el que portis pitjor.

  • On? A l'Institut Menéndez y Pelayo, ubicat a Via Augusta 140 - 142, Barcelona

  • Com anar fins allà? Clica aquest enllaç i canvia la direcció d'inici

  • Vinc amb cotxe, on em recomanes aparcar?

  1. Parking Garatge Ollé, a Via Augusta, 158. Pots trucar al 623 21 51 43.

  2. Parking Via Augusta 119 - Anpora Inmuebles, obert les 24 hores. Pots trucar al: 934147016.

I els que no ens presentem?


  • Podem anar buscant tots els títols de formacions homologades a partir de 20 hores, de centres com: Somdocents, Prisma, Rosa Sensat, Cenhomologados i algun més. El títol de monitora o directora de lleure no val, ja que han de ser formacions que les funcions siguin iguals o semblants a les de TEEI o que es pugui aplicar els coneixements dins l'aula.


  • Qui tingui experiència (repassar l'apartat de mèrits > experiència) cal anar buscant els contractes i vida laboral per tenir-ho més a mà quan sigui el moment d'entregar mèrits.


  • Si et vas treure el certificat de l'ACTIC, el podrà trobar i descarregar a la zona privada de l'ACTIC de la Generalitat, confirmant que vas fer l'examen amb nota APTE abans del 31 de juliol (últim dia de la sol·licitud de l'examen).


Qui tingui ATRI (que hagi treballat a la Generalitat com a TEEI) caldrà comprovar que estan anotades totes les formacions, experiències i ACTIC o COMPETIC correctament, ja que seran les dades que faran servir per calcular els mèrits.


Molta sort a totes i tots, ja queda menys per poder entregar mèrits i conèixer si hem aconseguit plaça. Que vagi molt bé a les persones que han de fer l'examen de català i/o castellà, confio en que ho podeu aprovar.



172 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page