top of page

L'ACTIC és un certificat donat per la Generalitat de Catalunya amb el qual denotes les teves competències en les noves tecnologies. Adjunto a continuació el díptic públic a la seva web, on resoldre possibles dubtes; i seguidament un vídeo de com és l'examen; tret de la mateixa pàgina.  

​Almenys a la meva convocatòria (primera i única que hi ha hagut) puntuava d'aquesta manera:
 

taula puntuacions ACTIC.png

Et recomano formar-te des de l'ACTIC Mig (obviant el bàsic) fins a l'Avançat a SAI FORMACIÓ amb el professor Fer, ja que explica molt clar, és molt graciós i dona exemples molt bons. Quan vagis a fer l'Avançat, t'aconsello que escullis aquelles dues competències que dominis més (jo personalment hauria d'haver dedicat la base de dades en comptes de Power Point, que no l'he treballat gaire i em vaig notar justa a l'hora d'aprovar l'examen). Això t'ho dic perquè has de fer els dos exàmens al mateix dia i aprovar-los els dos per tal que et donin el diploma, podent esperar alguna hora entre un examen i l'altre. 

El format del curs és el següent: les classes són per Zoom, de dilluns a divendres (només una setmana) en el cas del mitjà i quatre dies les dues competències en l'avançat, cada dia de 4 hores continuades podent escollir torn de matí o de tarda. 

A les classes, el Fer va combinant la teoria amb preguntes tipus test que aneu resolent conjuntament i es van corregint els errors o dubtes. A més, s'enfoca només en la teoria que entri a l'examen. Les classes queden gravades a una plataforma amb accés 24/7 amb: les classes, temari escrit, preguntes tipus test amb diferents intents i un espai on poder escriure la consulta i esperar la resposta per escrit.

Aprofito per enllaçar els cursos de l'ACTIC Bàsic, Mig i Avançat. 

Ara bé, hi ha un pack que et surt millor de preu si tens clar que tard o d'hora et trauràs l'Avançat, amb avantatges tant econòmics com de temps disponible de la plataforma, ja que en les formacions d'un sol nivell, tens tres mesos per completar el curs, en canvi, amb el pack de mitjà i avançat, fins que no aproves l'examen tens disponible la plataforma 24/7, val la pena.

Qualsevol dubte, recomanació o si necessites que t'ajudi amb algun procés, Contacta amb mi i aquí hi seré.

bottom of page