top of page

Et vull explicar quin va ser el meu recorregut a l'hora de comprar el temari, provant a cegues pel que anava llegint pel grup de Facebook i pel que anava trobant per Internet.

M'agradaria que no et trobessis en la mateixa situació i et puguis plantejar quin temari compaginar tenint una referència de base. 

A continuació, t'explico el meu recorregut:

Primer vaig llegir per Facebook que recomanaven l'editorial Educàlia. Vaig estar recomanant-lo i me'ls vaig comprar, i un cop començava a estudiar van avisar que tenia errors. Els vaig deixar al calaix (fins i tot vaig comprar un llibre per error de casos pràctics que estava destinat a mestres). 

El segon intent va ser MAD, on feien una promoció prou bé de preu de dos llibres (part general i part específica) només amb un error, amb tests i un tal Curs OR que no em va servir de res. Tot i això, necessitava més, i menys palla.

Semblava que a la tercera a la vençuda, en trobar Aprèn Online un curs força complet amb el temari, test i algun possible exercici voluntari; el qual incloïa un cas pràctic i l'oportunitat de respondre per correu a algun dubte. 

Mentre esperava a fer l'examen de l'ACTIC Avançat a SAI FORMACIÓ em van avisar que en un temps prudencial començarien un curs per preparar les oposicions. Aquest sí que va ser el quart i definitiu centre. Va ser el més complet que he trobat i amb el que vaig dedicar més temps a preparar les oposicions. 

A continuació trobaràs un quadre comparatiu dels quatre recursos que vaig utilitzar en el seu moment per estudiar.

quadre comparatiu temari.png

A continuació t'explico cada un dels llibres i cursos, clicant a l'accés directe de cada un d'ells. 

bottom of page