top of page

Els mèrits ocupen el 65% de la nota final de les oposicions, motiu pel qual és molt important que ABANS de l'últim dia de la inscripció aconsegueixis el màxim de mèrits possibles (un cop superat aquest dia, no compte cap més mèrit).

Al final et poso els mèrits que compten, de més puntuació a menys puntuació. Depenent del tipus de plaça a la qual t'apuntis, valoren uns mèrits o tots i puntua diferent: 

- PESCO: destinat a persones amb força experiència al món laboral amb les funcions de TEEI especificades al contracte. Per a aquests compten: l'ACTIC i l'experiència. 

- OP17: destinat a persones sense o amb poca experiència. En aquest cas compta: l'ACTIC, la formació i l'experiència.

 

Que et recomano?

Primer de tot que assoleixis l'ACTIC mig i avançat, mentre intentes aconseguir feina com a TEEI, assegurant-te que al contracte així ho especifica. Ja, per últim o mentre et vas traient l'ACTIC, anar fent cursos homologats de 100 h, ja que a la convocatòria especifiquen que la formació puntua, però no indiquen quant (sembla a ser que poc). 

Especifico a continuació cada tipus de mèrits:

ACTIC

Es tracta d'un examen de la Generalitat de Catalunya que mesura les teves competències en les noves tecnologies. Hi ha tres nivells: bàsic, mig i 

Experiència

Temps d'experiència demostrable exercint funcions de Tècnic Especialista en Educació Infantil o d'

Formació

Segons el conveni de la primera convocatòria

bottom of page